Neem vrijblijvend contact op

Ontvang 50% subsidie voor je nieuwe website

Profiteer van deze tijdelijke ebg subsidie tot 31 december 2020

Wil jij een extra boost geven aan je bedrijf en 2020 extra goed beginnen? Profiteer dan van 50% subsidie bij een nieuwe website en marketing upgrade. Deze tijdelijke subsidie wordt mogelijk gemaakt door het EBG.

Wil je jouw marketing verbeteren, een nieuwe website of meer? Profiteer nu van deze financiële meevaller. Wees er snel bij, want het EBG-subsidiebudget is beperkt.

rots in branding blob effect 1 m
rots in branding blob effect 1
Profiteer ook van 50% subsidie!

Wil je ook profiteren van deze subsidie? Neem contact op voor meer informatie.

Op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur

rots in branding huisstijl element 2
Ontvang 50% subsidie

Over deze EBG subsidie

Het EBG wil de regio in Noord-Nederland een boost geven door groei van mkb-bedrijven te stimuleren.

Tot eind 2020 kunnen ondernemers uit deze regio gebruik maken van een eenmalige subsidie voor het laten groeien van hun bedrijf. Deze subsidie kan o.a. worden gebruikt voor marketing- en bedrijfsadvies. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een marketingplan en de bijbehorende actiepunten, zoals het vernieuwen van je website.

Het EBG subsidieert 50% van de kosten met een maximaal bedrag van €2.500. Ga je bijvoorbeeld aan de slag met het vernieuwen van de website t.w.v. €5.000? Dan krijg je maar liefst €2.500 vergoed van het EBG. Wel is het belangrijk dat dit vanuit een goed en solide plan gebeurt. Daar helpen wij je uiteraard mee.

Geen risico's. Ontvang direct subsidie.

Wist je dat je het bedrag van de subsidie direct ontvangt nadat je aanvraag is goedgekeurd door het EBG? Je hoeft dus niet vooraf zelf een bedrag te investeren. Het is ook fijn om te weten dat de offerte geheel vrijblijvend is. Ontvang je geen subsidie of is het EBG-budget op? Dan staat het je vrij om alsnog niet te investeren in je website en marketing.

rots in branding blob effect 1

De voorwaarden op een rijtje

Wees er snel bij, want het EBG budget raakt snel op.

Op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur

Hier kan rots in branding je mee helpen

Waarvoor kan ik subsidie ontvangen?

Je kunt de EBG-subsidie gebruiken voor marketing activiteiten binnen je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van een goede marketingstrategie, een nieuwe website, online advertenties opzetten en veel meer.

Het is voor het EBG van belang dat je de activiteiten vanuit een marketingplan uitvoert. Als ervaren marketingbureau maken we graag samen met jou een goed plan.

Heb je specifieke wensen waar je de subsidie voor wilt gebruiken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dit kun je ermee doen...

Veel gestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag

Het fijne van deze adviesregeling, is dat je geen enkele commitment aan hoeft te gaan voordat je zeker weet dat je de subsidie ontvangt. Mocht je aanvraag worden afgekeurd? Dan kun je er dus alsnog voor kiezen om niet te investeren in je marketing of website.

Nadat je aanvraag is goedgekeurd door het EBG, wordt het gesubsidieerde bedrag direct overgemaakt op je rekening. Het fijne is dat je dus niet op voorhand hoeft te investeren, zonder dat je zeker weet dat je de subsidie ontvangt.

Wanneer je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je van het EBG 50% van de offertewaarde (met een maximaal van €2.500,-)

Uiteraard moet je van dit bedrag wel de werkzaamheden verrichten die in de offerte vermeldt staan. Om dit te checken, verwacht het EBG een factuur van betaling als bewijs.

Voor meer informatie, ga naar de EBG website.

Ja dat kan in veel gevallen. Het is hierbij wel van belang dat dit onder begeleiding van een marketingplan gebeurt. Op deze pagina heb je al een aantal voorbeelden kunnen lezen, maar uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op om jouw wensen voor te leggen. We helpen je graag verder.

Deze subsidie is exclusief voor het mkb in de volgende Noord-Nederlandse gemeenten.

  • Appingedam
  • Delfzijl
  • Het Hogeland
  • Loppersum
  • Midden-Groningen
  • Dorpen uit de voormalige gemeente Ten Boer
  • Dorpen uit de voormalig gemeente Winsum
    (Ezinge, Garnwerd, Feerwerd en Aduarderzijl)

Let op, ook als je nog niet bent gestart, maar wel concrete plannen hebt is de subsidie mogelijk.

Zullen we kennismaken?

Samen aan de slag

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf? Wij helpen je om digitaal én offline indruk te maken. Stuur ons een bericht om vrijblijvend kennis te maken.

Op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur

rots in branding blob effect 1
Scroll naar boven