Neem vrijblijvend contact op

Dit is voor de kunsten

Arts in Balance
Coaching voor artiesten
We vinden het heerlijk om af en toe te ontspannen en te genieten van het talent van podiumkunstenaars. Of het nou gaat om een muzikaal stuk of een toneelvoorstelling. Maar wist je dat de druk bij deze groep ontzettend hoog is om keer op keer te presteren? Perfectionisme en een disbalans in de privé/werk-verhouding liggen al snel op de loer.

Arts in Balance biedt als enige in Noord-Nederland professionele coaching en ontwikkelingstrajecten aan voor podiumkunstenaars. Vanaf ‘scratch’ zijn we samen aan de slag gegaan om een krachtig merk neer te zetten dat écht past bij deze doelgroep.
website·huisstijl·branding

2018

Dansers
Musici
Zangers en zangeressen
Acteurs
Positionering

Ik begrijp jou

Hoe fijn is het als iemand kan zeggen: ‘Ik begrijp jou’. Als professioneel psychiater en liefhebber van podiumkunsten weet Kamini van Arts in Balance precies de juiste handvatten te bieden aan podiumkunstenaars.

De wereld van podiumkunsten is zeer divers en breed. Voor een duidelijke propositie selecteerden we daarom 4 hoofdcategorieën, waar ruimte is voor ieders problematiek en dagelijkse ritme. Kunsten waar Kamini een feeling mee heeft om goed te kunnen coachen is natuurlijk essentieel.

Zo maken we vanaf de basis een dienst die perfect aansluit op de verschillende disciplines. Want zoals ze zeggen:

Een product voor iedereen, is een product voor niemand in het bijzonder.
Huisstijl ontwikkeling

Op zoek naar balans

Het vinden van de juiste balans in je leven is een belangrijk onderdeel waar coaching mee kan helpen. Dit vormde inspiratie voor een huisstijl met betekenis en waar balans centraal staat.

Samen ontwikkelden we een logo dat zowel professioneel als speels is. Herken je het acrobatische touw van koorddansers en de opwaartse energie?

Bij het visitekaartje hebben we gebruik gemaakt van de ‘kracht van papier’. Een ogenschijnlijk eenvoudig ontwerp, wat dankzij een papiersoort met textuur perfect tot zijn recht komt. Zo geven we het geheel een creatieve twist, wat natuurlijk goed past bij de doelgroep.

hier worden we blij van
Heel prettig samengewerkt, waarbij mijn initiële ideeën leidend waren. Met aanpassingen en toevoegingen is het tot een nóg mooier geheel geworden.

Kamini
Arts in Balance

website ontwikkeling

Ruimte voor beeld en verhaal

Een probleem bespreekbaar maken bij een psychiater voelt mogelijk als een grote stap. Om die stap te verlichten hebben we gezorgd voor een website die vertrouwen en rust uitstraalt, en waar je persoonlijkheid en toegankelijkheid voelt om de drempel te verlagen.

Er is veel ruimte voor krachtige foto’s en verhalen waarin podiumkunstenaars zichzelf kunnen herkennen. Maar juist ook verhalen van de coach maken het geheel persoonlijk.

Professioneel webdesign Groningen portfolio - website van Arts in Balance
Te gekke ideeën, prachtige ontwerpen

Ook zo'n mooi merk?

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf en merk? Wij helpen je om écht indruk te maken. Neem direct vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Scroll naar top
Neem contact op

Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur