Puur & écht

Voor de zorg

Beter
Over dit project

Meer tijd voor zorg

Zorgverleners staan steeds vaker onder druk door een uitgebreid takenpakket. Beter helpt zorgverleners door te zorgen voor minder administratieve taken. Daardoor kunnen zij zich weer focussen op het geven van aandacht.

Beter staat voor goed advies met een passende softwareoplossing die past bij de behoeften van de ambulante zorgmarkt en de daarbij passende typen thuiszorg, ggz, gehandicaptenzorg voor jeugd, volwassenen en ouderen.

Een nobel project waaraan we met veel liefde hebben gewerkt.

Samen met
Wat
Wanneer
Beter
Huisstijl | Drukwerk
2017
Huisstijl ontwikkeling

Hoe dat vonkje naar verbondenheid ontstaat?

Langer gezond en zelfstandig leven, dat is waar Beter een steentje aan bijdraagt. Beter voor ouderen en een ieder die afhankelijk is van zorg, maar juist ook beter voor zorgverleners. Door zorgverleners te ‘ontzorgen’ kunnen zij zich weer focussen op de zorg.

Samen met Compenda bedachten we een pakkende naam en creëerden we een logo en huisstijl.

Eenvoudig, herkenbaar en betekenisvol.
Drukwerk

Impact op de beurs

Binnen de markt van EPD’s en ECD’s, zijn een aantal grote en veel kleine spelers actief. Als nieuwe speler moet er dus slim worden gekeken naar manieren om de aandacht te vangen.

Voor de Zorg & ICT beurs maakten we een brochure die opvalt. Een krachtige titel die goed past bij het merk en haar team. De inhoud juist niet enkel een opsomming van ‘features en techniek’, maar aandacht voor verhaal en advies.

Ben je geprikkeld?

Heb jij ook zin gekregen om samen met ons aan jouw merk te werken? Ons team staat klaar om vol energie en overgave aan de slag te gaan.

Bel of mail gerust om kennis te maken.

Mail

Bel

studio@rotsinbranding.nl

06 34 60 82 61

Mail

studio@rotsinbranding.nl

Bel

06 34 60 82 61