Neem vrijblijvend contact op

Passie voor buiten

Opgeruimd Buiten
Hovenier
Even heerlijk tot rust komen in de tuin op een mooie zomeravond… tja soms zit dat er niet helemaal in als je geen groene vingers hebt.

Opgeruimd Buiten weet als hovenier alles van groen. Met oog voor detail en liefde maakt hij iedere ‘puintuin’ weer prachtig.

Samen ontwierpen we een huisstijl en website die onderscheidend zijn in een landschap vol groene bomen. Dat noemen wij een hovenier 2.0.
website·huisstijl

2018

Een tuin waarin je even helemaal tot rust kunt komen.

#Genieten

Positionering

Kleinschalig en persoonlijk

Als kleinschalige hovenier is naast oog voor groen en goed materiaal, de persoonlijke aanpak het belangrijkste wapenfeit. Een hovenier die goed luistert naar je wensen, meedenkt en waarmee je makkelijk eens kunt bellen voor tips of vragen. Dit gevoel van toegankelijkheid stond tijdens dit project centraal.

Met een standplaats op de grens van Groningen en Drenthe, ligt Opgeruimd Buiten perfect om deze beide regio’s te bedienen. En niet alleen als het gaat om tuinonderhoud. Als Hovenier en meer, gaat deze hovenier ook kleine klussen niet uit de weg. Perfect voor een alles-in-één bezoek voor tuin en woning onderhoud.

Huisstijl ontwikkeling

Dit keer geen boom...

Wanneer je op zoek bent naar een hovenier, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom gingen we niet voor het cliché beeld van groene logo’s en bomen, maar een herkenbaar logo dat anders is. Anders zonder de associatie te verliezen met het buitenleven en hovenierschap.

Opgeruimd Buiten zorgt voor een frisse wind door de tuin, en dat gaf ons de inspiratie voor dit speelse logo. Tezamen met de frisse kleuren een welkome afwisseling in het landschap van hoveniers.

Bij het visitekaartje kozen we voor een ongestreken papiersoort, wat goed past bij het natuurlijke gevoel.

hier worden we blij van
Voor de website krijgen we héél veel complimenten.

In februari ben ik gestart met mijn eigen hoveniersbedrijf Opgeruimd Buiten. Om me te onderscheiden heb ik hulp gezocht bij het ontwikkelen van een website en een logo.

Ik ben bij Rots in Branding uitgekomen en ik ben super tevreden. Roderick kwam met een geweldig logo-ontwerp en ook voor de website krijgen we heel veel complimenten. Hij reageert snel op vragen, levert volgens de afgesproken deadline, is creatief en denkt graag mee.

Lees meer
Webdesign recensie - Henk van Opgeruimd Buiten

Henk
Opgeruimd Buiten

website ontwikkeling

Het gevoel van buiten

Opgeruimd Buiten is een hovenier van vele markten thuis. Om het aanbod van diensten toch overzichtelijk te maken hebben we onderscheid gemaakt tussen ‘hovenier’ en ‘meer’.

Online zorgden we voor een gebruiksvriendelijke website die ademt en toegankelijkheid uitstraalt. Dankzij een ruimtelijke opzet, komen beeld en verhaal beter tot hun recht. Ook het toevoegen van een balk met contactgegevens maken het geheel persoonlijk en toegankelijk voor de locale doelgroep.

Professioneel webdesign groningen portfolio - website van Opgeruimd Buiten
Te gekke ideeën, prachtige ontwerpen

Ook zo'n mooi merk?

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf en merk? Wij helpen je om écht indruk te maken. Neem direct vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Scroll naar top