The Brand Boost

Maak je bedrijf klaar voor de toekomst met een welverdiende upgrade.

Een compleet programma om je merk te versterken. Vergroot je merkwaarde en haal meer uit je bedrijf.

The Brand Boost geeft jouw bedrijf en merk een welverdiende upgrade. In een traject van 5 weken ontwikkelen we een solide merkstrategie, creëren we een passend merkgevoel en maken we de look ’n feel klaar voor de toekomst. Als resultaat een onderscheidend merk met impact dat jouw échte waarde laat zien. Om jaloers op te zijn!

Wat is jouw uitdaging?

Ontdek of dit traject voor jou is tijdens een vrijblijvende kennismaking.

rots in branding blob effect 1
Zo herkenbaar...

Tijd om je échte waarde te laten zien.

Met een overvloed aan aanbod, is het voor veel bedrijven moeilijk om onderscheidend te zijn. Hoe zorg je ervoor dat iemand voor jou kiest en niet voor een concurrent? Hoe zorg je ervoor dat je relevant bent en blijft?

Het antwoord ligt in het laten zien van je waarde. Zo simpel als dat klinkt, is het vaak niet. Want hoeveel bedrijven verdwijnen er niet gewoon in de massa? Zelfs bedrijven die écht goede dingen doen, maar niet weten hoe ze dat moeten laten zien. Dat is toch zonde!

rots in branding blob effect 1

Een sterke merkstrategie laat jouw échte waarde zien, connect met je doelgroep en verbindt klanten aan je merk. Het helpt je om invulling te geven aan je marketing vanuit het merkgevoel.

Klinkt dit herkenbaar?

Aan ambitie en ideeën om het bedrijf te transformeren is vaak geen gebrek. Toch vinden bedrijven het in de praktijk vaak lastig om deze ideeën om te zetten in concrete acties.

Voordat je het weet ligt de focus op andere zaken en ebt de energie weg. En laten we eerlijk zijn… de tijd vliegt ook gewoon voorbij. Weken, maanden of zelfs jaren gaan voorbij terwijl dat idee nog steeds op de plank ligt.

Voel jij dat het tijd is voor een andere aanpak? Is jouw bedrijf toe aan vernieuwing om relevant te blijven? Past de huidige strategie en uitstraling niet (meer) bij je ambitie en deze tijd? 

Neem het heft in handen en start de transitie samen met ons. Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking.

Ook toe aan een volgende stap?
Ontdek of dit programma voor jou is tijdens een vrijblijvende kennismaking.
Verstevig je positie, vergroot je waarde

Wanneer is The Brand Refresh voor jou?

De huidige uitstraling doet afbreuk aan jouw waarde.

Is jouw uitstraling niet representatief voor de waarde die je eigenlijk biedt? We vernieuwen je merk en zorgen we voor de juiste look ‘n feel.

Een relevant merk, nu én later.

Hoe zorg je dat je over 5 jaar nog relevant bent? Samen creëren we een merkstrategie, zodat je bedrijf op een gezonde manier vruchten kunt blijven plukken.

Vergroot het onderscheidend vermogen van je merk.

Val op binnen een vol speelveld dankzij een ijzersterk merk. Met een gouden combinatie van strategie en design brengen we je merk verder.

Heldere positionering en betere communicatie.

Een heldere positionering en boodschap helpen je om een betere connectie te maken met je doelgroep.

Behaal doelen en maak ambitie werkelijkheid.

Tijd om je ideeën van de plank te halen? Gebruik de energie om je merk te vernieuwen en ambities werkelijkheid te maken.

Omdat je huidige uitstraling niet meer bij je past.

Soms is een merk gewoon flink verouderd en is het tijd voor een nieuwe jas. We verstevigen je merkstrategie en ontwikkelen een uitstraling die perfect bij je past.

De positionering van je merk is veranderd.

Matched de uitstraling van je bedrijf niet bij de ambities? Met een duidelijke boodschap en pro look 'n feel laten we jouw waarde naar voren komen.

Blauwdruk voor je merk.

Weg met verlamming en onduidelijkheid. Met onze blauwdruk kun je ook na dit traject op een consistente manier blijven bouwen aan je merk.

Het process

Een sterker merk in 6 weken.

Gedurende 6 weken gaan we aan de slag met verschillende facetten van je merk. Denk aan positionering en waarden, een solide merkstrategie en een upgrade van je look ‘n feel voor een passende uitstraling. Met als resultaat een onvergetelijk sterk merk dat je helpt om jouw doelen te behalen.

Hieronder vind je ons process. We maken gebruik van een natuurlijke flow, wat inhoudt dat er ruimte is voor specifieke zaken die belangrijk zijn voor jouw merk.

1. Briefing en verkennen.

De briefing vormt een kick-off waarin we kennismaken met jouw bedrijf en ambities. We zoomen in op je huidige business en doorlopen jouw ambities en beweegredenen om je merk een upgrade te geven. Wil je bijvoorbeeld een andere doelgroep aanboren? Of je diensten aanscherpen? Daarnaast bespreken we wat we van elkaar verwachten tijdens het traject en bepalen we welke elementen we meenemen.

2. Verdieping - Merk en marktanalyse.

Met de eerste inzicht in jouw organisatie, doen we ook onze eigen analyse. Vreemde ogen zien tenslotte andere dingen. Dit zorgt ervoor dat we jouw merk écht onderscheidend kunnen neerzetten. We verdiepen ons in jouw markt, concurrenten, doelgroep en trends. In deze fase ontdekken we vaak al een aantal mooie kansen en mogelijkheden.

3. Merk Sessie - Het Merkgevoel in kaart.

Tijdens een merk sessie van 3 uur gaan we met een select team aan de slag met jouw merk. Aan de hand van onze methode ‘Brand Building Blocks’ brengen we je merk in kaart. We kijken naar positionering, ambities, what, how & why en nog veel meer. Aan het einde van de workshop hebben we het merk weten te vangen in woord en beeld. We noemen dit het merkgevoel, of ook wel karakter van je merk.

De opbrengst uit de workshop is vaak nog te rauw om letterlijk over te nemen. Onze branding specialisten weten dit te vertalen in een solide fundering voor je merk. Deze vormt een basis in de verdere ontwikkeling van je merk en marketing & communicatie.

4. Upgrade van look ‘n feel en merkstijl.

Met een solide merk fundering, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een passende stijl. Bij een Brand Refresh blijft de essentie van je huidige merk bewaard. We geven je merk als het ware een facelift en brengen je look ‘n feel naar nu, zonder afbreuk te doen aan de opgebouwde merkbekendheid. Wat we meenemen en de mate van verandering bespreken we samen aan de start.

We ontwerpen verschillende concepten voor een look ‘n feel die past bij de gekozen richting. Vaak maken we een aantal varianten die ieder een focus hebben op een kernwaarde of gevoel. We ontwikkelen een Brand Statement, Tone of Voice en Huisstijl concepten.

De verschillende concepten presenteren we aan jou en je team, waarna er ruimte is voor doorontwikkeling. Zo ontstaat er een look ‘n feel die perfect aansluit bij het merkgevoel, je mensen en ambities.

rots in branding blob effect 1

Met brand concepten maken we een connectie tussen strategie en vorm. We maken het onzichtbare, zichtbaar en brengen het merkgevoel tot leven.

5. Launch Campaign voor vernieuwde merk.

Een refresh van je merk doe je niet zomaar even, dat verdient een feest! Om de vernieuwde look ‘n feel goed te lanceren, ontwikkelen we een Launch Campaign. Hiermee zorgen we ervoor dat je nieuwe uitstraling bekend wordt en goed wordt overgenomen bij je klanten en doelgroep.

We ontwerpen materialen voor de kanalen die belangrijk zijn voor jou. Denk aan een reeks social media posts, een 3-delige e-mailcampagne, banners en meer. Is er nog een specifiek middel belangrijk voor jouw merk? In overleg kunnen we dit meenemen in het traject.

7. Blauwdruk voor jouw merk.

Yes, je vernieuwde merk is in de lucht! Maar hoe zorg je ervoor dat je dit consistent kunt doorzetten? Zoals je weet is het voor een sterk merk belangrijk om consistent te zijn. Daarom ontvang je van ons een Brand Fundament boek. Een collectie van beeld en verhaal waarin jouw merk de hoofdrol speelt. Naast praktische zaken als logo en stijl, is er ruimte voor de ‘onzichtbare’ strategische kant. Perfect als naslagwerk voor jou, het team of nieuwe teamleden.

Naast het Brand Fundament boek ontvang je een marketing blauwdruk. In dit boek vind je stappenplannen, templates en tips om verschillende middelen en kanalen in te zetten. Het geeft je handvatten om structureel en goed doordacht je marketing in te richten.

Het resultaat.

Een onderscheidend merk met een heldere positionering en een onvergetelijke look ’n feel. Klaar voor nu én de toekomst.

Start de transitie

Sterker merk. Betere Business.

In ‘The Future Brand Refresh’ maken we een blauwdruk van jouw merk en vertalen we jouw merkgevoel in concrete actie. De blauwdruk bestaat uit een strategisch en visueel deel.Als specialist in Branding brengen we jouw merkgevoel, waarden en kracht in kaart. Dit vertalen we in een concrete merkstrategie dat als blauwdruk dient voor jouw marketing en communicatie. We kunnen dit zelfs voor je uitwerken in een ijzersterke campagne om je bedrijf een boost te geven.

Wil je ook aan de slag met branding voor een sterker merk? Neem contact met ons op.

De investering

Compleet verzorgt traject van merkstrategie tot implementatie.

€ 5.997

Eenmalige investering.
Betaal eenvoudig in drie termijnen.

rots in branding blob effect 1
rots in branding blob effect 1
Ook toe aan een volgende stap? Neem contact op en ontdek of dit programma voor jou is.
Branding bureau

Samen maken we jouw merk onvergetelijk.

Als creatief marketingbureau houden wij van te gekke creatieve uitspattingen met focus op resultaat. Dankzij onze kennis van branding, marketing én vormgeving, weten we een perfecte balans te vinden tussen beleving en targets. Met die mindset hebben we al tientallen bedrijven geholpen met neerzetten van een onvergetelijk merk.

In ‘The Brand Refresh’ combineren we al onze kennis van merkstrategie, positionering en vormgeving om je merk naar een volgende stap te brengen. Dit doen we graag samen, want als team kom je tot de meest briljante ideeën. Echte mensen met hart voor de zaak en passie voor strategie, design, vorm en verhaal.

Wil je jouw bedrijf ook onvergetelijk maken? Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking.

De ROI van een succesvolle merkstrategie

Als bedrijf is het onvermijdelijk om te worden vergeleken met concurrenten. Een sterk merk geeft je een extra voordeel in die vergelijking. Jouw merk representeert namelijk ook een waarde. Denk aan de dingen die je zegt en laat zien, dat ‘onderbuikgevoel’ wat iemand heeft. Zet jouw merkwaarde in als joker en vergroot je kansen om als winnaar uit de bus te komen.

Aanbod + Prijs + Merk = Waarde

Zullen we kennismaken?

Samen aan de slag

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf? Wij helpen je om digitaal én offline indruk te maken. Stuur ons een bericht om vrijblijvend kennis te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we vrijblijvend kennismaken.

Plan een gesprek en krijg meteen antwoord op al je vragen.
Scroll naar boven