Neem vrijblijvend contact op
Creatie vloeit door onze vingers

Creatief bureau in Groningen, met de wereld als achtertuin.

rots in branding huisstijl element 1
rots in branding blob effect 1
rots in branding blob effect 1 m
Rots in branding, maar dan rotsiger

Hart voor jouw zaak

Als creatief bureau helpen wij grote en kleinere organisaties met het bouwen aan hun business. Dit doen wij door creatieve invulling van website, drukwerk en huisstijl, maar ook op het gebied van marketingstrategie dragen wij ons rotsje bij.

Wij houden natuurlijk van te gekke creatieve uitspattingen. Maar als het niet doelgericht is, schiet je naast je doelen. Dankzij onze kennis van marketing én vormgeving, weten we een perfecte balans te vinden tussen beleving en targets.

Dat doen we het liefste samen. Wij zijn geen goeroe die jou vertelt hoe je het moet doen, maar gaan graag samen aan de slag om krachten te bundelen.

Creatie zit in ons bloed.
Sparringpartner met hart voor jouw zaak.
Kennis van marketing, oog voor design.
Wereldwijd vanuit Groningen.
rots in branding blob effect 1
Creativiteit kent geen afstand
of grenzen

Als creatief bureau in Groningen werken we met partijen over de wereld. Het mooie is dat creativiteit geen grenzen kent, als je maar die ‘klik’ weet te vinden. Daarom werken we succesvol samen met opdrachtgevers van in de Eemshaven tot Zeeland en zelfs in Spanje en Singapore.

Dankzij digitaal werken, Skype, WhatsApp en ‘gewoon’ een telefoontje, maakt afstand bij ons geen verschil in het eindresultaat. Dus kom je uit Limburg? Stuur gerust een berichtje.

Mensen met hart voor jouw zaak

Ons team

We hebben veel kennis in huis op verschillende vlakken. Naast een vaste kern, werken we met freelancers die ons bijstaan wanneer dat nodig is. Met zo’n versterking gaan we geen uitdaging uit de weg.

Roderick Kattenbeld
Lead creatie & marketing

Barst van de creativiteit en kan jouw wensen als geen ander omtoveren in een vorm.

Heeft een achtergrond in Marketing, maar heeft altijd een passie gehad voor vormgeving en design (wat natuurlijk perfect matcht). Als oprichter houdt Roderick zich bezig met creatie en strategie en is van vele markten thuis. Of je nou tips nodig hebt op het gebied van webdesign, drukwerk of marketing, Roderick helpt je graag met het kiezen van de juiste route om jouw doelen te behalen.

Naast alle aandacht voor Rots in Branding, houdt hij zich graag bezig met muziek (liefde aan John Mayer en co.) of het ontwikkelen van eigen merken en producten.

Niké den Heijer
Storytelling

Als iemand een verhaal weet te vertellen, dan is dat Niké wel. Regelmatig vertelt ze over haar ervaringen en voelt het net of je er zelf bij bent.

Vol energie helpt Niké dan ook met het vertellen van jóuw verhalen. Dit doet ze onder andere door je te helpen met content en het stuk strategie dat daarbij komt kijken. Ze zorgt dat jouw verhaal blijft hangen en past bij jou en je organisatie.

Ohja… ze is ook nog eens fully licensed PADI Duikinstructeur. Dus kom gerust eens een duikje met ons maken.

Luuk Davidsz
Fotografie (Rolling shutter)

Luuk is altijd op zoek naar dat perfecte plaatje. Met oog voor detail maakt hij krachtige & sprekende foto’s voor je website of drukwerk.

Als freelance fotograaf gaat hij stad en ommelaaaaand af onder de naam ‘Rolling Shutter’. Als goede vriend van de familie, helpt Luuk ons graag tijdens projecten. En hij schiet niet zomaar wat in de rondte met zijn Nikon + Sigma 18-35 lens. Samen met de opdrachtgever bepaalt hij locatie, scenery en stijl foto’s.

Opgepast: Hij is niet alleen vingervlug met zijn camera, want hij is ook nog eens gitaarvirtuoos. All rise voor ‘Red Rick & Davidson’!

Samen aan de slag

Ben je geprikkeld?

Heb jij zin gekregen om samen aan jouw merk te werken? We horen graag al jouw verhalen! Stuur ons een bericht om eens vrijblijvend met ons te sparren over jouw business.

Wil jij ook meer halen uit je website en online business? Wij helpen je om digitaal indruk te maken. Stuur ons een bericht om vrijblijvend kennis te maken.

rots in branding blob effect 1
Scroll naar boven