Neem vrijblijvend contact op

Branding en strategie

Drijfveer achter
jouw merk

Geef jouw bedrijf meer waarde en beleving door een passende branding strategie. Wij helpen je met inzicht en vertaling van jouw DNA in strategie, verhaal en design. 

Wil je jouw bedrijf ook versterken met branding en creatie? Stuur een bericht om kennis te maken.

Geef jouw business ook een boost! Stuur vandaag nog een bericht.
rots in branding blob effect 1
rots in branding blob effect 1 m
Geef jouw business ook een boost! Stuur vandaag nog een bericht.
rots in branding icons branding voorbeeld
Te gekke ideeën, prachtige ontwerpen

Hiervan krijgen we energie

Mensen houden van merken met karakter en een goed verhaal. Maar om dat gevoel, wat je zelf misschien al ervaart, over te brengen naar je doelgroep kan soms best lastig zijn. Als branding bureau helpen wij je om jouw DNA en kracht te vertalen in concrete plannen en om je bedrijf waardevoller te maken.

Met bewezen methoden brengen we jouw DNA en waarden in kaart. Naast intern, kijken we natuurlijk ook naar jouw markt en doelgroep. Al deze elementen vormen de basis voor het kiezen van een strategie die  past om jouw doelen te behalen. Dat ‘gevoel’ zetten we om in een campagne met de juiste tone-of-voice en visuals.

Als liefhebbers van branding en vormgeving helpen we je om jouw verhaal te vertellen.

Sparring partner met hart voor jouw zaak
Creatie zit in ons bloed
Kennis van marketing, oog voor design.
Wereldwijd vanuit Groningen
100% toewijding en ondersteuning
rots in branding blob effect 1
Laat je inspireren door deze mooie merken

Onze mooie projecten

Hoe kunnen we nou beter overbrengen waar wij goed in zijn dan te laten ervaren? Bekijk hieronder een aantal van de mooie projecten waaraan we met liefde hebben gewerkt.

Duiken ontdekken begint online

Met de oprichting van een nieuwe duikschool in Spanje vroegen ze ons om mee te denken met het branden van hun merk ‘La Calma’. Samen doken we in het project, van huisstijl ontwikkeling tot webdesign en drukwerk.
website·huisstijl·drukwerk·branding

De zoektocht naar een woning maken we makkelijker.

Bij het zoeken naar een nieuwe woning komt een hoop kijken! Hopmans Wonen ontzorgt mensen van A tot Z. Wij hielpen ze met een website waar vraag en aanbod samenkomen. Een prettige klantreis stond centraal.
website·drukwerk·online marketing·e-mailcampagne

Horizontale lijnen in hiërarchische organisaties

Hoe zorg je dat teams in grote organisaties beter samen functioneren? The Lateral Space geeft coaching en advies om van verticale organisaties, horizontale lijnen te creëren.
website·huisstijl
Zo werken wij graag

Samen maken we het sterker.

Als creatief bureau houden wij natuurlijk van te gekke creatieve uitspattingen. Maar als het niet doelgericht is, schiet je naast je doel. Dankzij onze kennis van marketing én vormgeving, weten we een perfecte balans te vinden tussen beleving en targets.

Dat doen we het liefste samen. Wij zijn geen goeroe die jou vertelt hoe je het moet doen, maar gaan graag samen aan de slag om onze krachten te bundelen. Zo heb je gedurende het hele proces bijvoorbeeld inzicht in de voortgang.

Ook de route naar iets toe moet naar ons idee een fijne beleving zijn.

Geef jouw business ook een boost! Stuur vandaag nog een bericht.
Zullen we kennismaken?

Samen aan de slag

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf? Wij helpen je om digitaal én offline indruk te maken. Stuur ons een bericht om vrijblijvend kennis te maken.

rots in branding blob effect 1
Scroll naar top
Neem contact op

Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur