Neem vrijblijvend contact op

Branding en strategie

Maak je merk waardevoller en krachtiger dan ooit te voren.
Geef jouw bedrijf meer waarde en beleving met een passende branding strategie. Wij helpen je met inzicht en vertaling van jouw DNA in strategie, tone of voice en design.
Wat is jouw uitdaging?

Zullen we vrijblijvend kennismaken? Neem contact op voor een afspraak.

Vergroot jouw onderscheidend vermogen

Een sterk merk is goud waard.

In een overvolle markt met veel keuze voor consumenten en bedrijven, is het hebben van een sterk merk goud waard. Want hoe zorg je ervoor dat iemand voor jou kiest? Een goede branding strategie vergroot het onderscheidend vermogen van een bedrijf en brengt de waarde beter naar voren. Twee ingrediënten die je helpen om jouw bedrijf te laten groeien.

Branding helpt om invulling te geven aan marketing vanuit het merkgevoel. Hiermee creëer je waarde, maak je een connectie met de doelgroep en verbind je klanten aan het merk.

Branding is niet alleen weggelegd aan de groten der aarde, maar is voor ieder bedrijf relevant. Elk bedrijf heeft een eigen verhaal, visie en waarden. Toch vinden veel bedrijven het lastig om dit uit te dragen.

Maak jouw merk onvergetelijk

Als specialist in Branding brengen we jouw merkgevoel, waarden en kracht in kaart. Dit vertalen we in een concrete merkstrategie dat als blauwdruk dient voor jouw marketing en communicatie. We kunnen dit zelfs voor je uitwerken in een ijzersterke campagne om je bedrijf een boost te geven.

Wil je ook aan de slag met branding voor een sterker merk? Neem contact met ons op.

Wat branding je oplevert

Vergroot het onderscheidend vermogen van je bedrijf.
Maak je product of dienst waardevoller en verhoog je marges.
Laat je marketing en communicatie beter aansluiten op jouw merkgevoel en doelgroep.
Branding zorgt voor heldere communicatie en positionering.
Vorm een sterkere connectie met jouw klanten en creëer loyaliteit.
rots in branding blob effect 1
Verhoog je waarde en marge

Laat jouw merkwaarde onderdeel zijn van de vergelijking.

Dat jouw product of dienst wordt vergeleken met anderen is onvermijdelijk. Logisch, want iemand zoekt tenslotte een oplossing die het beste aansluit op zijn of haar probleem. Een sterk merk laat zijn merkwaarde meetellen in deze vergelijking. Zo is de som van de vergelijking niet enkel meer:

Van ‘Aanbod + Prijs = Waarde’ naar


Maar vergroot je jouw waarde door de formule:

‘Aanbod + Prijs + Merk = Echte waarde’


Ook het merkgevoel heeft namelijk een bepaalde waarde. Een sterk merk maakt het dus mogelijk om de waarde van de dienst of het product te verhogen. Dat zorgt er niet enkel voor dat je als winnaar uit de bus komt, het geeft je ook de mogelijkheid om meer marge of te werken met premiums. Veel bedrijven die zich richten op een hoger segment of zich focussen op een niche, profiteren van een sterk merk. Ze positioneren zich beter, laten hun expertise zien en weten te verleiden met hun verhaal.
Aanbod + Prijs + Merk
=
Échte waarde
rots in branding blob effect 1
Laat je inspireren door deze mooie merken

Onze mooie projecten

Hoe kunnen we nou beter overbrengen waar wij goed in zijn dan te laten ervaren? Bekijk hieronder een aantal van de mooie projecten waaraan we met liefde hebben gewerkt.

t' beste voor buiten
De inspiratie voor een prachtige tuin, begint online bij Booiman Tuinen.
website·branding·content
Connecting Continents vanuit de Eemshaven
De energietransitie komt op volle vaart. Vanuit de Eemshaven staat Sealane aan het front van deze belangrijke verandering.
website·branding·online marketing·content
Coaching in co-creatie
Vol energie ondersteunt Ruimtehouders organisaties met innoveren door co-creatie. Van het versterken van teams door verschil te omarmen en individuen te verbinden, tot het samen creëren met je doelgroep en klanten.
website·huisstijl·drukwerk·e-mailcampagne
Waar wij nog meer goed in zijn

Van merkstrategie naar concrete actie.

Een sterk merk vraagt om consistentie. Naast het ontwikkelen van een merkstrategie kunnen we je ook helpen met uitvoering in jouw marketing.

Website ontwikkeling

Een prachtige website op maat met focus op meer conversie en sales

Visuele Identiteit

Straal het juiste gevoel uit met een krachtige visuele identiteit, van logo tot volledige huisstijl

Content Marketing

Verleid je doelgroep met steengoede content.

Grafisch Ontwerp

Omdat goed design gewoon beter verkoopt.
Branding bureau

Samen maken we jouw merk onvergetelijk.

Als creatief marketingbureau houden wij van te gekke creatieve uitspattingen met focus op resultaat. Dankzij onze kennis van marketing én vormgeving, weten we een perfecte balans te vinden tussen beleving en targets. Zo maken we jouw merk écht onvergetelijk.

Bij Rots in Branding houden we van écht samenwerken, want als team kom je pas tot de meest briljante ideeën. Echte mensen met hart voor de zaak en passie voor strategie, design, vorm en verhaal.

Zullen we onze krachten bundelen?

Zullen we kennismaken?

Samen aan de slag

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf? Wij helpen je om digitaal én offline indruk te maken. Stuur ons een bericht om vrijblijvend kennis te maken.

Scroll naar top