Neem vrijblijvend contact op

Grafische vormgeving, drukwerk en DTP

Maak dat gevoel tastbaar

Wij geloven dat je met drukwerk meer kunt bereiken dan ooit. Zo zet je mooie online campagnes extra kracht bij door flyers. Of je deelt juist prachtige brochures uit op een beurs. Drukwerk is in veel gevallen een onmisbare schakel in een digitaal landschap.

Wij helpen je met prachtig grafische vormgeving. Zo ontwerpen we brochures en flyers, maar ook digitale producten als infographics en e-books.

Laat ons voor jou een prachtig ontwerp maken. Vraag direct een offerte aan.
rots in branding blob effect 1
rots in branding blob effect 1 m
Laat ons voor jou een prachtig ontwerp maken. Vraag direct een offerte aan.
rots in branding grafisch ontwerp proces
Kennis van drukwerk, oog voor design

Grafisch vormgever met kennis van marketing

Het hebben van een mooie brochure is fijn, maar hoe zorg je dat dit ook iets oplevert voor jouw bedrijf? Als grafisch vormgever met kennis van marketing maken we een combinatie van beide werelden. Door de juiste strategie te versterken met een prachtig ontwerp, maken we het krachtiger. Zo focussen we dus niet enkel op vorm, maar juist ook op het doel en de inhoud.

Samen bepalen we je doelen en onze ervaring helpt bij het kiezen van een insteek die hier het beste bij past. Hoe kunnen we jouw boodschap het beste overbrengen bij de doelgroep? Welk middel werkt hiervoor het beste, een brochure of juist een flyer?

Heb je ook behoefte aan een grafisch vormgever die verder denkt dan enkel mooie plaatjes? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ontwerp van flyers, brochures en meer.​
Van concept tot perfect gedrukt
Liefde voor papier en drukwerk
Drukklaar afgeleverd, of voor jou gedrukt
100% toewijding en ondersteuning
rots in branding blob effect 1
Wij brengen jouw boodschap tot leven

Onze mooie projecten

Drukwerk pas je niet zomaar even snel aan als bij een website. Daarom is kwaliteit erg belangrijk! Wij hebben kwaliteitscontroles ingebouwd om te zorgen dat het geleverde werk perfect is. Wil je dat wij het voor je bestellen? Wij hebben drukkerij-partners die voor jouw drukwerk door het vuur gaan.

Duiken ontdekken begint online

Met de oprichting van een nieuwe duikschool in Spanje vroegen ze ons om mee te denken met het branden van hun merk ‘La Calma’. Samen doken we in het project, van huisstijl ontwikkeling tot webdesign en drukwerk.
website·huisstijl·drukwerk·branding

Horizontale lijnen in hiërarchische organisaties

Hoe zorg je dat teams in grote organisaties beter samen functioneren? The Lateral Space geeft coaching en advies om van verticale organisaties, horizontale lijnen te creëren.
website·huisstijl

Coaching in co-creatie

Vol energie ondersteunt Ruimtehouders organisaties met innoveren door co-creatie. Van het versterken van teams door verschil te omarmen en individuen te verbinden, tot het samen creëren met je doelgroep en klanten.
website·huisstijl·drukwerk·e-mailcampagne
Zo werken wij graag

Samen maken we het sterker.

Als creatief bureau houden wij natuurlijk van te gekke creatieve uitspattingen. Maar als het niet doelgericht is, schiet je naast je doel. Dankzij onze kennis van marketing én vormgeving, weten we een perfecte balans te vinden tussen beleving en targets.

Dat doen we het liefste samen. Wij zijn geen goeroe die jou vertelt hoe je het moet doen, maar gaan graag samen aan de slag om onze krachten te bundelen. Zo heb je gedurende het hele proces bijvoorbeeld inzicht in de voortgang en delen we graag concepten of ideeën via WhatsApp. Zo kunnen we snel schakelen en gaan we razendsnel naar een mooi eindproduct.

Ook de kracht van vormgeving ervaren voor je bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan.
We maken er iets moois van

Samen aan de slag

Wil jij ook meer halen uit je merk? Wij helpen je om digitaal én offline indruk te maken. Stuur ons een bericht om vrijblijvend kennis te maken.

rots in branding blob effect 1
Scroll naar top
Neem contact op

Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur