Neem vrijblijvend contact op

Website laten maken op maat

Een prachtige website op maat met focus op meer conversie en sales
Maak indruk online met een professionele website op maat. Ontworpen voor jouw merk, passend bij jouw doelgroep en met focus op conversie en sales.
Wat is jouw uitdaging?

Zullen we vrijblijvend kennismaken? Neem contact op voor een afspraak.

Website ontwikkeling

Maak van je website een ware lead machine.

Online zichtbaar zijn is essentieel voor bedrijven, maar hoe zorg je ervoor dat dit ook iets oplevert? Je wilt tenslotte niet alleen vindbaar zijn, maar ook dat website bezoekers contact opnemen.

Wij ontwikkelen professionele websites op maat, passend voor jouw bedrijf en publiek. Hierbij houden we rekening met slimme technieken om conversie én vindbaarheid optimaal te maken. Zo maken we van jouw website een ware leadmachine.

Wil jij ook een professionele website laten maken en meer uit je online business halen? Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking.

Focus op conversie

Een professionele website laten maken die je meer oplevert.

Hoe maak je indruk met je bedrijf in een overvol online landschap? Het hebben van een website is allang niet meer voldoende om klanten te overtuigen. Daar is toch echt meer voor nodig.

Wij helpen je met het ontwikkelen van een website waarmee je indruk maakt. Dat doen we door de ‘connectie’ te maken tussen jou en je doelgroep. Op basis van een sterke online strategie, ontwikkelen we een website die perfect inspeelt op de behoefte en het verlangen van je doelgroep.

More than meets the eye.

We zorgen voor een prachtig professioneel ontwerp, maar dat niet alleen. In het ontwerp gebruiken we slimme technieken om de conversie van je website te verhogen. Zo zorgen we ervoor dat je het optimale haalt uit je website bezoekers.

Is vindbaarheid ook belangrijk voor jou? Met een SEO strategie helpen we jou om je concurrenten voor te zijn in Google. Dit start met een gedegen zoektermen onderzoek waarin we het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart brengen. Op basis hiervan geven we advies voor relevante content en optimaliseren we de website en verschillende pagina’s.

Wat een website door ons oplevert:

fast digital e learning software support team roderick.png
Roderick ·Online specialist

Wij helpen je om online indruk te maken.

Wat zijn jouw ambities? Wij helpen je om jouw online aanwezigheid sterker te maken met een passende website. Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking.

Geheel vrijblijvend·Coronaproof (online)

rots in branding blob effect 1

Cases.

Deze merken mochten we helpen met het ontwikkelen van een website op maat.

FlexStay maakt personeelshuisvesting regelen beter, sneller en eenvoudiger.

FlexStay
·
Personeelshuisvesting
website·huisstijl·branding·content

Zicht op talent

Iris Haaksma
·
Assessmentbureau en loopbaanadvies
website·drukwerk·online marketing

t' beste voor buiten

Booiman Tuinen
·
Hovenier in Noord-Nederland
website·branding·content

Connecting Continents

Sealane
·
Offshore support in Eemshaven
website·branding·online marketing·content

Duiken ontdekken begint online

La Calma Diving
·
Duikschool in Spanje
website·huisstijl·drukwerk·branding·content

Coaching in co-creatie

Ruimtehouders
·
Coaching
website·huisstijl·drukwerk·e-mailcampagne
Zo werken wij graag

Samen maken we jouw merk onvergetelijk.

Als online marketingbureau en webdesigner in Groningen houden wij van te gekke creatieve uitspattingen met focus op resultaat. Dankzij onze kennis van marketing én vormgeving, weten we een perfecte balans te vinden tussen beleving en targets. Zo maken we jouw merk onvergetelijk.

Bij Rots in Branding houden we van écht samenwerken, want als team kom je pas tot de meest briljante ideeën. Echte mensen met hart voor de zaak en passie voor strategie, design, vorm en verhaal.

Zullen we onze krachten bundelen? Laat direct een bericht achter om vrijblijvend kennis te maken.

rots in branding over ons
Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord

Uiteraard is dat mogelijk! Wil je geen omkijken naar het regelen van hosting? Dan helpen wij je graag. Zo zorgen wij voor onderhoud van de server en veiligheid. Ook maken we e-mailboxen voor je aan en zorgen we voor een SSL-certificaat om veilig te surfen.

Heb je zelf al een hosting pakket en is deze van voldoende kwaliteit? Dan kunnen we ook werken met je huidige hostingpartij.

Wil je een WordPress website laten maken? Dan heb je geluk, want wij werken voornamelijk in WordPress. De uitgebreide functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van het platform maken het niet voor niets de no. 1 CMS in de wereld.

Heb je vragen over het hebben van een WordPress website? Laat het ons weten in een bericht. Wij helpen je graag verder.

Geen paniek, onze ontwerpers hebben in no-time een unieke en passende uitstraling voor jouw bedrijf ontworpen. Zo kunnen we helpen met het volledig ontwerpen vanaf ‘scratch’ of juist een upgrade geven aan je al bestaande logo en huisstijl.

Met een goede huisstijl kom je professioneel over en laat je écht zien wie je bent. Wij zorgen dat jouw huisstijl consistent terugkomt in je marketing.

Jazeker! We leren je bij oplevering graag hoe je zelf aanpassingen kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe blog posten, of net die ene foto even veranderen. Zo kun je snel zelfstandig aan de slag, fijn toch?

Weet je even niet meer hoe je een aanpassing moet doen? Ons team helpt je graag met handige video’s en een super helpdesk die voor je klaar staat.

Wil je na oplevering van je website wat extra ondersteuning? Dan helpen wij je graag! Wil je bijvoorbeeld ondersteuning bij het uitdenken van een marketingcampagne, extra actiepagina’s laten maken of maandelijkse aanpassingen laten doen? Dankzij onze strippenkaart kun je genieten van extra service en kennis op het gebied van marketing en vormgeving. Zo wordt jouw business straks steeds beter!

Eigenlijk is geen droom te gek. Heb je specifieke ideeën voor een tool op je website, of heb je iets gezien wat je zelf ook graag wilt? Samen met onze ontwikkelaars en designers bespreken we wat mogelijk is.

Is jouw bedrijf actief in het buitenland? Of wordt er in jouw branche bijvoorbeeld veel Engels en Nederlands gesproken? Dan is een meertalige website ideaal.

Wij kunnen je helpen met het goed inrichten van een ‘multilanguage’ website, waarbij we direct rekening houden met hoe je dit het slimste kunt doen om ook in Google goed te scoren.

Wil jij graag een website laten maken met meer talen? Stuur ons een vrijblijvend bericht. Dan nemen we graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vind je het lastig om goede teksten te schijven? Of wil je gewoon een extra check? Wij helpen je graag met het schrijven van goede teksten.

Dankzij onze ervaring weten we hoe teksten lekker lezen, en hoe een bezoeker vaak op een pagina kijkt. Wil je ook je vindbaarheid in Google verhogen? Wij onderzoeken voor jou welke termen veel worden gezocht in jouw branche en geven je tips om je teksten beter te maken. Uiteraard kunnen wij ook je teksten volledig ‘SEO-proof’ maken.

Wil je meer weten over content creatie en zoekmachine optimalisatie? Kijk op de Content Marketing pagina of stuur ons een bericht.

Meten is weten, daarom zijn statistieken heel belangrijk om te volgen en om van te leren.

Wij stellen Google Analytics en Google Search Console goed voor je in bij oplevering van de website. Daarnaast stellen we doelen in en sluiten we intern verkeer uit. Zo heb je ‘schone’ statistieken om op te sturen.

Scroll naar boven