Neem vrijblijvend contact op

Branding en strategie

Mooie merken met karakter

Met een sterke combinatie van design én marketing, helpen wij je om jouw business verder te brengen. Dat doen wij het liefste samen, door te sparren, nieuwe inzichten en vooral goed te luisteren naar jouw ervaringen en verhalen. Kunnen we jouw merk ook versterken? Wij komen graag langs.

Ook een merk om trots op te zijn? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking
rots in branding huisstijl element 1
rots in branding blob effect 1
rots in branding blob effect 1 m
rots in branding logo huisstijl ontwerp proces
Ook een merk om trots op te zijn? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking
Te gekke ideeën, prachtige ontwerpen

Hiervan krijgen we energie

Met een mooie combinatie helpen we jou op veel facetten. Zo creëren we huisstijlen vanaf ‘scratch’, maar maken we ook graag redesigns van al gerenommeerde merken. Dit combineren we vaak met webdesign. We maken websites met oog voor detail en geheel op maat. Wij gaan voor een beleving die perfect past bij jou en je doelgroep.

Wil je ook fysiek indruk maken? Toon je spierballen met de kracht van drukwerk! Wij vertellen je graag alle mogelijkheden en helpen je met een prachtige brochure, flyer en nog veel meer.

Sparring partner met hart voor jouw zaak
Creatie zit in ons bloed
Kennis van marketing, oog voor design.
Wereldwijd vanuit Groningen
100% toewijding en ondersteuning
rots in branding blob effect 1
Laat je inspireren door deze mooie merken

Onze mooie projecten

Hoe kunnen we nou beter overbrengen waar wij goed in zijn dan te laten ervaren? Bekijk hieronder een aantal van de mooie projecten waaraan we met liefde hebben gewerkt.

Duiken ontdekken begint online

Met de oprichting van een nieuwe duikschool in Spanje vroegen ze ons om mee te denken met het branden van hun merk ‘La Calma’. Samen doken we in het project, van huisstijl ontwikkeling tot webdesign en drukwerk.
website·huisstijl·drukwerk·branding

De zoektocht naar een woning maken we makkelijker.

Bij het zoeken naar een nieuwe woning komt een hoop kijken! Hopmans Wonen ontzorgt mensen van A tot Z. Wij hielpen ze met een website waar vraag en aanbod samenkomen. Een prettige klantreis stond centraal.
website·drukwerk·online marketing·e-mailcampagne

Horizontale lijnen in hiërarchische organisaties

Hoe zorg je dat teams in grote organisaties beter samen functioneren? The Lateral Space geeft coaching en advies om van verticale organisaties, horizontale lijnen te creëren.
website·huisstijl
De wereld is te mooi voor saaie merken.

Als creatief bureau houden wij natuurlijk van te gekke creatieve uitspattingen. Maar als het niet doelgericht is, schiet je naast je doel. Dankzij onze kennis van marketing én vormgeving, weten we een perfecte balans te vinden tussen beleving en targets.

Dat doen we het liefste samen. Wij zijn geen goeroe die jou vertelt hoe je het moet doen, maar gaan graag samen aan de slag om onze krachten te bundelen. Zo heb je gedurende het hele proces bijvoorbeeld inzicht in de voortgang en delen we graag concepten of ideeën via WhatsApp. Zo kunnen we snel schakelen en gaan we razendsnel naar een mooi eindproduct.

We maken er iets moois van

Samen aan de slag

Wil jij ook meer halen uit je website en online business? Wij helpen je om digitaal indruk te maken. Stuur ons een bericht om vrijblijvend kennis te maken.

rots in branding blob effect 1
Scroll naar top
Neem contact op

Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur