Neem vrijblijvend contact op

Content marketing bureau

Verleid je doelgroep met steengoede content.
Content marketing inzetten om meer traffic, merkwaarde en sales te genereren? Verleid je doelgroep met de juiste taal en haal meer leads binnen. Als content marketing specialist helpen we jou met het creëren van waardevolle content. Verhalen die passen bij jou en je doelgroep, met de juiste tone of voice.
Wat is jouw uitdaging?

Zullen we vrijblijvend kennismaken? Neem contact op voor een afspraak.

Laat je sales machine draaien op volle toeren

Content als brandstof.

Als bedrijf is de juiste inzet van marketing en communicatie cruciaal. Je wilt deze zo effectief mogelijk inzetten binnen de tijd en het budget dat je hebt. Dat kan best uitdagend zijn.

Content zien wij als de brandstof binnen je bedrijf. Goede content houdt jouw sales machine draaiende en maakt jouw merk sterker.

Als content specialist brengen we jouw merk en je doelgroep dichter bij elkaar. Dit doen we met verhalen die opvallen en resoneren bij je doelgroep. We zorgen voor dat ‘haakje’. Dat gevoel van ‘yes, dit is wat ik zoek’, daar gaan we voor.

Waarom kiezen voor Rots in Branding

Meer bezoekers en een hoger conversiepercentage.
Meer waardevolle leads genereren met de juiste content.
Content die jouw bezoekers aanzet tot denken en doen.
Wij verwoorden jouw verhaal, zodat deze perfect past bij je doelgroep.
Versterk je merk en relevantie met content marketing.
Verbeter je vindbaarheid met SEO optimale content.
rots in branding blob effect 1
Content marketing versterkt je merk

Jouw merk en doelgroep worden één

Goede content maken voor je merk en doelgroep doe je niet zomaar. Tenminste, niet voordat je goed voor ogen hebt welke woorden je moet kiezen en welke vorm past bij je publiek.

Onze content specialist helpt jou om de juiste taal te spreken. We duiken in jouw wereld en markt om je business te leren kennen. Dit doen we bijvoorbeeld in een merksessie waarin we jouw kern, waarden en verhalen achterhalen. Wie wil je met jouw content bereiken? We ontdekken wie jouw ideale klant is, wat ze belangrijk vinden en welke oplossing ze zoeken. Ook kijken we naar zoekgedrag in Google om content SEO-vriendelijk te maken.

Met de juiste strategie en content mix halen we leads binnen, zodat je marketing écht iets oplevert.
Niké · Content Marketing specialist
rots in branding blob effect 1
Laat je inspireren door deze mooie merken

Onze mooie projecten

Hoe kunnen we nou beter overbrengen waar wij goed in zijn dan te laten ervaren? Bekijk hieronder een aantal van de mooie projecten waaraan we met liefde hebben gewerkt.

t' beste voor buiten
De inspiratie voor een prachtige tuin, begint online bij Booiman Tuinen.
website·branding·content
Connecting Continents vanuit de Eemshaven
De energietransitie komt op volle vaart. Vanuit de Eemshaven staat Sealane aan het front van deze belangrijke verandering.
website·branding·online marketing·content
De zoektocht naar een woning maken we makkelijker.
Bij het zoeken naar een nieuwe woning komt een hoop kijken! Hopmans Wonen ontzorgt mensen van A tot Z. Wij hielpen ze met een website waar vraag en aanbod samenkomen. Een prettige klantreis stond centraal.
website·drukwerk·online marketing·e-mailcampagne·content
Content en Ads

Haal meer uit je advertentiebudget door slimme content marketing.

Wist je dat investeren in content marketing juist ook helpt om je advertentiekosten te verlagen? Als content marketing bureau begrijpen we dat het marketing budget niet oneindig is. Het budget moet slim worden besteedt en iedere euro moet het liefste twee of meer opleveren.

Een bijkomend voordeel van content marketing is dat het je advertentiekosten kan verlagen. Adverteer je al in Google via Google Ads? Dan weet je dat kosten per klik al snel kunnen oplopen. Toch is adverteren binnen een competitieve markt vaak noodzakelijk om beter vindbaar te blijven dan je concurrent. Met de juiste content marketing strategie kunnen we deze kosten verlagen. 

Door de relevantere en betere content te maken, geeft Google jou een hogere ‘kwaliteitsscore’. Deze score, van 1 tot 10, geeft Google op basis van hoe relevant je bent voor de doelgroep. Het fijne hiervan is dat je voor een hogere score wordt beloont! Dit weegt mee in hoeveel je uiteindelijk betaalt in Google Ads en welke positie je kunt behalen.

We doen het samen

Wij brengen je content en bedrijf verder.

Wij maken content in alle vormen. Van teksten schrijven en redigeren tot fotografie en film, want ook beeld is een onmisbare vorm van content. Met onze slimme trucs maken we content die jou onderaan de streep iets oplevert.

Maar voordat content kan bijdragen aan jouw doelstellingen, gaat er veel werk aan vooraf. Wees gerust, ook met deze fasen kunnen we jou helpen. Wij hebben van A tot Z de kennis in huis.

Waar wij als content marketing bureau mee kunnen helpen:

  • Contentstrategie
  • Conceptontwikkeling
  • Campagne-ontwikkeling
  • Conversieoptimalisatie
  • Ontwerp contentfunnels
  • Formatontwikkeling
  • Contentcreatie
  • Infographic vormgeving
Zullen we kennismaken?

Samen aan de slag

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf? Wij helpen je om digitaal én offline indruk te maken. Stuur ons een bericht om vrijblijvend kennis te maken.

Scroll naar top