Neem vrijblijvend contact op

Content marketing bureau

Verleid je doelgroep en laat jouw bedrijf groeien.

Content marketing inzetten om je doelstellingen te behalen? Verleid je doelgroep met de juiste taal en haal meer leads binnen.

Als content marketing specialist helpen we jou met het creëren van waardevolle content. Verhalen die passen bij jou, met de juiste tone-of-voice. En verhalen die blijven hangen bij jouw doelgroep.

Verleid ook jouw doelgroep met content marketing. Stuur vandaag nog een bericht.
rots in branding blob effect 1
rots in branding blob effect 1 m
Verleid ook jouw doelgroep met content marketing. Stuur vandaag nog een bericht.
rots in branding icons branding voorbeeld
Laat je sales machine draaien op volle toeren

Content als brandstof.

Als bedrijf is de juiste inzet van marketing en communicatie cruciaal. Je wilt deze zo effectief mogelijk inzetten binnen de tijd en het budget dat je hebt. Dat kan best uitdagend zijn.

Content zien wij als de brandstof binnen je bedrijf. Goede content houdt jouw sales machine draaiende en maakt jouw merk sterker.

Als content specialist brengen we jouw merk en je doelgroep dichter bij elkaar. Dit doen we met verhalen die opvallen en resoneren bij je doelgroep. We zorgen voor dat ‘haakje’. Dat gevoel van ‘yes, dit is wat ik zoek’, daar gaan we voor.

Waarom kiezen voor Rots in Branding

Meer bezoekers en een hoger conversiepercentage.
Meer waardevolle leads genereren met de juiste content.
Content die jouw bezoekers aanzet tot denken en doen.
Wij verwoorden jouw verhaal, zodat deze perfect past bij je doelgroep.
Versterk je merk en relevantie met content marketing.
Verbeter je vindbaarheid met SEO optimale content.
rots in branding blob effect 1
Content marketing versterkt je merk

Jouw merk en doelgroep worden één

Goede content maken voor je merk en doelgroep doe je niet zomaar even. Tenminste, niet voordat je goed voor ogen hebt welke woorden je moet kiezen.

Daarom leren we jou en je bedrijf eerst goed kennen. We ontdekken wie je bent, waar je voor staat en wat jouw kracht is. Dit doen we bijvoorbeeld in een merksessie waarin we jouw kern achterhalen.

Maar ook het leren van jouw doelgroep is cruciaal om de juiste verhalen te vertellen. We ontdekken wie jouw ideale klant is, wat ze belangrijk vinden en welke oplossing ze zoeken. Ook kijken we naar zoekgedrag in Google om content SEO-vriendelijk te maken.

Met de juiste strategie en content mix halen we leads binnen, zodat je marketing écht iets oplevert.
Niké · Content Marketing specialist
rots in branding blob effect 1
Laat je inspireren door deze mooie merken

Onze mooie projecten

Hoe kunnen we nou beter overbrengen waar wij goed in zijn dan te laten ervaren? Bekijk hieronder een aantal van de mooie projecten waaraan we met liefde hebben gewerkt.

Duiken ontdekken begint online

Met de oprichting van een nieuwe duikschool in Spanje vroegen ze ons om mee te denken met het branden van hun merk ‘La Calma’. Samen doken we in het project, van huisstijl ontwikkeling tot webdesign en drukwerk.
website·huisstijl·drukwerk·branding

De zoektocht naar een woning maken we makkelijker.

Bij het zoeken naar een nieuwe woning komt een hoop kijken! Hopmans Wonen ontzorgt mensen van A tot Z. Wij hielpen ze met een website waar vraag en aanbod samenkomen. Een prettige klantreis stond centraal.
website·drukwerk·online marketing·e-mailcampagne

Horizontale lijnen in hiërarchische organisaties

Hoe zorg je dat teams in grote organisaties beter samen functioneren? The Lateral Space geeft coaching en advies om van verticale organisaties, horizontale lijnen te creëren.
website·huisstijl
Content en Ads

Haal meer uit je advertentiebudget door slimme content marketing.

Wist je dat investeren in content marketing juist ook helpt om je advertentiekosten te verlagen? Als content marketing bureau begrijpen we dat het marketing budget niet oneindig is. Het budget moet slim worden besteedt en iedere euro moet het liefste twee of meer opleveren.

Een bijkomend voordeel van content marketing is dat het je advertentiekosten kan verlagen. Adverteer je al in Google via Google Ads? Dan weet je dat kosten per klik al snel kunnen oplopen. Toch is adverteren binnen een competitieve markt vaak noodzakelijk om beter vindbaar te blijven dan je concurrent. Met de juiste content marketing strategie kunnen we deze kosten verlagen. 

Door de relevantie van jouw teksten te verhogen geeft Google jou een hogere ‘kwaliteitsscore’. Deze score, van 1 tot 10, geeft Google op basis van hoe relevant je bent voor de doelgroep. Het fijne hiervan is dat je voor een hogere score wordt beloont! Dit weegt namelijk mee in hoeveel je uiteindelijk betaalt en welke positie je kunt behalen.

We doen het samen

Wij brengen je content en bedrijf verder.

Wij maken content in alle vormen. Van teksten schrijven en redigeren tot fotografie en film, want ook beeld is een onmisbare vorm van content. Met onze slimme trucs maken we content die jou onderaan de streep iets oplevert.

Maar voordat content kan bijdragen aan jouw doelstellingen, gaat er veel werk aan vooraf. Wees gerust, ook met deze fasen kunnen we jou helpen. Wij hebben van A tot Z de kennis in huis.

Waar wij als content marketing bureau mee kunnen helpen:

  • Contentstrategie
  • Conceptontwikkeling
  • Campagne-ontwikkeling
  • Conversieoptimalisatie
  • Ontwerp contentfunnels
  • Formatontwikkeling
  • Contentcreatie
  • Infographic vormgeving
Zullen we kennismaken?

Laat content marketing voor je werken

Wil je meer leads genereren, vindbaarheid verbeteren en een taal spreken die jouw doelgroep aanzet tot actie? Wij gaan graag met jou aan de slag. Stuur een mail of bel voor een vrijblijvende kennismaking.

rots in branding blob effect 1
Scroll naar top
Neem contact op

Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur