Neem vrijblijvend contact op

Huisstijl laten ontwerpen

Echt bijzonder en betekenisvol

Wij helpen je om ‘dat’ gevoel te vertalen in een logo, kleur, vorm en meer. Een huisstijl die het DNA van jouw bedrijf ook écht uitstraalt.

Ook een krachtige huisstijl voor je bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan.
rots in branding logo huisstijl ontwerp proces
rots in branding blob effect 1
rots in branding blob effect 1 m
Ook een krachtige huisstijl voor je bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Logo, kleuren en stijl.

Een uitstraling die past bij jouw DNA

Een sterk merk herken je aan consistentie. Niet alleen een logo, maar juist ook kleurgebruik, fonts, vormen en kleine herkenbare elementen maken het tot een sterk geheel. Samen maken we jouw merk sterker dan ooit met een consistent huisstijl ontwerp.

Hoe wij dat doen? Wij leren je graag kennen en duiken in jouw type business. Zo ontdekken we je DNA en wat jou onderscheidt in je markt. Met deze input en natuurlijk jouw wensen gaan we aan de slag met het ontwerp. Zo maken wij het resultaat krachtig en waardevol!

Wat is het DNA van je merk?
Wie is jouw doelgroep?
Welke uitstraling past daarbij?
Waarin maken we het herkenbaar?
rots in branding blob effect 1
Laat je inspireren door deze mooie merken

Onze mooie projecten

Hoe kunnen we nou beter overbrengen waar wij goed in zijn dan te laten ervaren? Bekijk hieronder een aantal van de mooie projecten waaraan we met liefde hebben gewerkt.

Duiken ontdekken begint online

Met de oprichting van een nieuwe duikschool in Spanje vroegen ze ons om mee te denken met het branden van hun merk ‘La Calma’. Samen doken we in het project, van huisstijl ontwikkeling tot webdesign en drukwerk.
website·huisstijl·drukwerk·branding

Horizontale lijnen in hiërarchische organisaties

Hoe zorg je dat teams in grote organisaties beter samen functioneren? The Lateral Space geeft coaching en advies om van verticale organisaties, horizontale lijnen te creëren.
website·huisstijl

Coaching in co-creatie

Vol energie ondersteunt Ruimtehouders organisaties met innoveren door co-creatie. Van het versterken van teams door verschil te omarmen en individuen te verbinden, tot het samen creëren met je doelgroep en klanten.
website·huisstijl·drukwerk·e-mailcampagne
Zo werken wij graag

Samen maken we het sterker.

Als creatief bureau houden wij natuurlijk van te gekke creatieve uitspattingen. Maar als het niet doelgericht is, schiet je naast je doel. Dankzij onze kennis van marketing én vormgeving, weten we een perfecte balans te vinden tussen beleving en targets.

Dat doen we het liefste samen. Wij zijn geen goeroe die jou vertelt hoe je het moet doen, maar gaan graag samen aan de slag om onze krachten te bundelen. Zo heb je gedurende het hele proces bijvoorbeeld inzicht in de voortgang en delen we graag concepten of ideeën via WhatsApp. Zo kunnen we snel schakelen en gaan we razendsnel naar een mooi eindproduct.

Ook een krachtige huisstijl voor je bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan.​
We maken er iets moois van

Samen aan de slag

Wil jij ook meer halen uit je merk? Wij helpen je om digitaal én offline indruk te maken. Stuur ons een bericht om vrijblijvend kennis te maken.

rots in branding blob effect 1
Echt bijzonder en betekenisvol

Als grafisch vormgever weten wij precies wat jij nodig hebt voor een herkenbare en krachtige huisstijl. Dagelijks werk je met energie aan je business om een verschil te maken. Wij helpen je om dat gevoel te vertalen in een logo, kleur, vorm en meer. Een stijl die het DNA van jouw bedrijf ook écht uitstraalt.Ben je op zoek naar een krachtige huisstijl? Of wil je jouw huidige huisstijl naar een nieuw niveau brengen? Wij staan voor je klaar.

  • Snel een logo, volledig naar wens.
  • Onderscheidend en bijzonder.
  • Kennis van marketing, oog voor design
Vrijblijvende offerte

Ook een sterker merk?

Ontvang binnen 24 uur een reactie

  • Snel een logo, volledig naar wens.
  • Onderscheidend en bijzonder.
  • Kennis van marketing, oog voor design
Een uitstraling die past bij jouw DNA

Wij maken het betekenisvol

Hoe breng je nou dat gevoel over in het visuele? Dit doen wij door eens goed in te zoomen op het DNA van jouw bedrijf. Wat doe je? Hoe doe je dit? Waarom? Hoe wil je dat jou zien? Zo creëren we samen een betekenisvol logo.

Daarnaast maken je partners, klanten en doelgroep het geheel pas écht zichtbaar. Hoe wordt je merk gezien door hen?

Wij duiken graag in jouw wereld. Zo doen wij globaal onderzoek naar de markt waarin je actief bent en verdiepen wij ons extra goed in je business. Alleen zo krijg je een geheel dat écht bij het merk en haar mensen past.

Dit wordt een super krachtig merk

Alle elementen, één geheel

Een sterk merk herken je aan haar consistentie. Niet alleen een logo, maar juist ook kleurgebruik, fonts, vormen en kleine herkenbare elementen maken het tot een sterk geheel. Samen maken we jouw merk sterker dan ooit met een consistent huisstijl ontwerp.

rots-in-branding-dna-beleving-icon

Logo

Een logo dat recht doet aan het DNA van je bedrijf. Wij maken ze vanaf 'scratch', of helpen je met rebranding.

rots-in-branding-huisstijl-kleuren-icon

Kleuren en Elementen

Met kleuren maak je een wereld van verschil in je uitstraling. Wij helpen je met kleuren en herkenbare elementen.

rots-in-branding-drukwerk-ontwerp-brandbook-icon

Brandbook

Wij creëren samen met jou een brandbook dat het DNA van je merk ademt.

Scroll naar top
Neem contact op

Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur