Neem vrijblijvend contact op
Hopmans Wonen
Verhuurmakelaar

Het vinden van de perfecte woning makkelijker maken.

website·drukwerk·online marketing·e-mailcampagne·content
Als succesvol verhuurmakelaar in Brabant verbindt Hopmans Wonen jaarlijks duizenden huurders en verhuurders. Een goede online marketing strategie en website zijn extra belangrijk voor deze doelgroep.

Samen ontwikkelden we een website waarbij gebruiksgemak voorop staat. Ook ondersteunen wij met e-mailcampagnes in Mailchimp en grafisch ontwerp van drukwerk en meer.

Hopmans Wonen

website·drukwerk·online marketing·e-mailcampagne·content

2019

Mooi en gebruiksvriendelijk

Website ontwerp

Bij het ontwikkelen van de website van Hopmans Wonen is er extra goed stilgestaan bij gebruiksgemak. ‘Hoe kan een woningzoekende zo snel mogelijk een goede woning vinden?’. Aan de hand van een flowchart hebben we een gebruiksvriendelijk ontwerp gemaakt voor iedere pagina.

Uiteraard is de website geheel responsive. Zo kun je ook vanaf de bank op zoek naar een leuke woning.

De samenwerking met Rots in Branding is zeer positief verlopen! Ze hebben zich in een zeer korte tijd moeten verdiepen in onze materie en workflow. Op basis daarvan is er een uiterst waardevol eindproduct afgeleverd met veel creatieve ideeën die door onze klanten ook als positief worden ontvangen.

superfijn online portfolio hopmans wonen ralph hopmans recensie.jpg

Ralph Hopmans

Eigenaar, Hopmans Wonen

Van drukwerk tot digitaal design

Grafisch ontwerp

De ontwikkelde stijl van Hopmans Wonen is doorgevoerd in vele materialen, zowel online als offline. Denk aan digitale billboards, maar ook aan advertenties in brochures en meer.

Volledige campagnes in Mailchimp

E-mailmarketing

Na het aanmelden voor huren of verhuren volgt er een proces van stappen. Met behulp van een e-mailcampagne in Mailchimp neemt Hopmans Wonen zijn klanten mee op die reis en geven ze veel tips omtrent vastgoed.

Rots in Branding ontwikkelde samen met Hopmans Wonen een goede contentstrategie. Hierbij ontwierpen we Mailchimp templates op maat.

Te gekke ideeën, prachtige ontwerpen

Ook zo'n mooi merk?

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf en merk? Wij helpen je om écht indruk te maken. Neem direct vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Scroll naar boven