Neem vrijblijvend contact op
Ruimtehouders
Coaching

Als een écht team

website·huisstijl·drukwerk·e-mailcampagne
Vol energie ondersteunt Ruimtehouders organisaties met innoveren door co-creatie. Van het versterken van teams door verschil te omarmen en individuen te verbinden, tot het samen creëren met je doelgroep en klanten.Samen zijn we opzoek gegaan naar een manier om hun verhaal, methodes en passie te vormen in een huisstijl, website en middelen.Een samenspel van symboliek, speelsheid en het begrijpen van het leerproces bracht ons bij een eigentijds logo vol betekenis. Methodes, het houden van ruimte en de kleur van passie in één geheel.

Ruimtehouders

website·huisstijl·drukwerk·e-mailcampagne

2019

Huisstijl ontwikkeling

Hét kenniscentrum voor co-creatie

Een opleiding volgen bij Ruimtehouders is niet zomaar als iedere andere cursus. Er wordt gespeeld met ruimte en methodes die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Ruimtes die nieuwe energie geven en methodes die je uit je standaard denkpatronen halen.

Dit speelse hebben we ook teruggebracht in de huisstijl. Een samenstelling van elementen met betekenis: Het houden van ruimte, de creatieve achtbaan en pijl & boog.

Cursusmaterialen

Een 'out-of-the' box

Voor de leergangen die Ruimtehouders biedt, ontwierpen we een complete set van 5 boekjes die elk een thema ademen. Als twist loopt de geïllustreerde lijn op de omslag door in elk boekje. Dat vormt een prachtig geheel.

De complete set hebben we tezamen met een notitieboek gebundeld in een box, zodat cursisten de materie ook ná de leergang nog eens terug kunnen lezen. Jazeker… een box, want wie verwacht er nou innovatie in-the-box?

hier worden we blij van

Het is een feest om met het team te werken

Voor Ruimtehouders heeft Roderick van Rots in Branding het beeldmerk en de huisstijl ontwikkeld, en deze op een consistente en originele manier vertaald naar verschillende middelen, zoals brochure, opleidingsmateriaal en website.

Hij is zeer getalenteerd als vormgever en creatief marketeer. Luistert aandachtig en vraagt goed door, zodat de vormgeving volledig congruent is met de identiteit van ons bedrijf. Roderick geeft altijd diverse opties, vult teksten aan met eigen ideeën en vindt prachtige oplossingen voor materialen. Daarnaast is hij geduldig, kan hij snel schakelen en ook onder tijdsdruk constante kwaliteit leveren.

Kortom, het is een feest om met hem te werken.

Hilde en Mieke
Ruimtehouders

website ontwikkeling

Digitaal inspireren

Een cursus over co-creatie is niet alledaags en dat maakt het lastiger om het juiste publiek te vinden. Voor de website betekent dit dat sfeer en inspiratie de boventoon moeten voeren. Visueel geven we moeilijke thema’s kracht bij.

Dankzij slimme call-to-actions en een give-away komt Ruimtehouders dichter bij haar potentiële cursisten.

Te gekke ideeën, prachtige ontwerpen

Ook zo'n mooi merk?

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf en merk? Wij helpen je om écht indruk te maken. Neem direct vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Scroll naar boven