Alle tools voor
Een betere business
Compenda
Over dit project

Meer dan software

Hoe kan een relatief jonge club van techies en creatievelingen een onuitwisbare indruk maken binnen de markt van business software? Compenda is een niet-allerdaags bedrijf dat business software aanbiedt voor het MKB.

Het teamgevoel staat voorop en met die boodschap zijn we samen aan de slag gegaan.

Samen met
Wat
Wanneer
Website
Compenda
Website | Drukwerk
2017
Positionering

Maak het waardevol

Hoe kun je een gevoel verwoorden met woorden die eer doen aan het gevoel. Na een aantal spar-sessies kwamen we tot kernwaarden die passen bij het team en  de mentaliteit van een gemotiveerde groep.

Samen – Als team intern én extern.

Overstijgen – De klant blijven verrassen met goede ideeën,

Oprecht – Eerlijk tegenover onszelf en de klant.

Naast de kernwaarden zijn we opzoek gegaan naar een passende missie die past bij de werkwijze en ambities.

Drukwerk en brand book

Sharing is caring

 

Hoe kan Compenda indruk maken op de beursvloer zonder een eigen stand?

Zoals ze zeggen ‘Sharing is caring’, dus dat deden we met 5 essentiële innovatie-tips. Door slim in te spelen op innovatie proberen we de associatie met Compenda te leggen. Met de hashtag #futureproof kunnen ook andere ondernemers hun tips delen.

website ontwikkeling

Online imponeren

De markt voor business software is omvangrijk met een aantal zeer grote spelers die wereldwijd actief zijn. Tussen deze reuzen proberen de kleinere spelers een voet tussen de deur te krijgen. Compenda is zo’n kleinere speler. Voor Compenda is het daarom essentieel om een eigen smoel te hebben en herkenbaar en toegankelijk te zijn.

Samen hebben we het stoffige imago van business software omgebogen naar een sexy en innovatieve look & feel. Niet alleen mooi om te zien, maar ook toegankelijk voor bezoekers. Door potentiële klanten goed te bestuderen hebben we informatie weten te rangschikken om het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Professioneel webdesign portfolio - website van Compenda
Ben je geprikkeld?

Heb jij ook zin gekregen om samen met ons aan jouw merk te werken? Ons team staat klaar om vol energie en overgave aan de slag te gaan.

Bel of mail gerust om kennis te maken.

Mail

Bel

studio@rotsinbranding.nl

06 34 60 82 61

Mail

studio@rotsinbranding.nl

Bel

06 34 60 82 61