Neem vrijblijvend contact op
Flare Uitvaartbegeleiding
Uitvaartbegeleiding

Hoe wil jij herinnerd worden?

drukwerk·branding
Flare uitvaartbegeleiding staat 24 uur per dag voor je klaar wanneer een dierbare overlijdt. Oprichtster Saskia Geerts is specialist in persoonlijke uitvaartbegeleiding en levert maatwerk in uitvaarten. Zij heeft Rots in Branding benaderd voor het ontwerpen van haar eerste boek ’Het Oprechte Testament’. Een prachtig project waaraan we met veel liefde hebben gewerkt.

Flare Uitvaartbegeleiding

drukwerk·branding

2018

Hoe wil jij herinnerd worden?

Over het oprechte testament

Saskia ervaart wekelijks wat een overlijden met dierbaren doet. De dood is niet altijd makkelijk bespreekbaar, en dit zorgt na een overlijden vaak voor veel vragen. Deze gaan verder dan de praktische zaken, want hoe goed kende je iemand nu echt? Hoe was iemands levensloop eigenlijk? En hoe is dit beleefd? Wat was zijn of haar ‘purpose’ in het leven?

Het boek ‘Het Oprechte Testament’ geeft invulling aan deze vragen. Een persoonlijk werkboek dat helpt om de dood bespreekbaar te maken. Aan de hand van 8 thema’s baan je jezelf een weg door je leven tot nu. Er is ruimte voor verhalen van jezelf. Het is er om jezelf op een andere manier te leren kennen. Het is er ook voor je geliefden, voor wie het ooit op een dag fijn is iets in handen te hebben wat gaat over jou.

Het boek geeft ruimte om zelf invulling te geven aan jouw verhaal. Het geeft stof tot nadenken. Het is een boek door jou, voor jou en na jou.

flare uitvaartbegeleiding rots in branding fb 2
Puur en oprecht

Boekontwerp met betekenis

Ondanks dat het gaat om een beladen onderwerp, straalt dit boek positiviteit uit. Het gaat immers niet over de dood, maar juist over het leven.

De minimalistische vormgeving van het boek, biedt jou de ruimte om in alle rust jouw levensverhaal te schrijven. Ieder thema begint met een inleidend verhaal en sfeervolle foto’s die het onderwerp kracht bijzetten. De huisstijl kleur van Flare is als een violette draad terug te vinden door het gehele boek.

Het oprechte testament is een prachtig middel geworden om in gesprek te gaan met je naasten.

Specificaties van het boek

Auteur: Saskia Geerts
Vormgeving: Rots in Branding

Hardcover editie
200 grams beschrijfbaar papier
1ste druk, beperkte oplage
91 pagina’s aan waarde, verhalen en ruimte voor jezelf
Formaat 21cm x 21cm

flare uitvaartbegeleiding boek het oprechte testament cover
flare uitvaartbegeleiding het oprechte testament label
Te gekke ideeën, prachtige ontwerpen

Ook zo'n mooi merk?

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf en merk? Wij helpen je om écht indruk te maken. Neem direct vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Scroll naar boven