Neem vrijblijvend contact op
FlexStay
Personeelshuisvesting

FlexStay maakt personeelshuisvesting regelen beter, sneller en eenvoudiger.

website·huisstijl·branding·content
Internationale huisvesting regelen voor personeel vergt een hoop geregel. FlexStay maakt dit beter, snel en eenvoudig. Zo kunnen nationale én internationale bedrijven volledig gemeubileerde huisvesting regelen voor hun personeel.

Samen zijn we aan de slag gegaan met complete merkontwikkeling. Naast naamontwikkeling, huisstijl ontwerp en branding hebben we FlexStay geholpen met een geavanceerde website en vindbaarheid.

FlexStay

website·huisstijl·branding·content

2020

Een eigentijdse uitstraling met internationale allure.

Samen met FlexStay zijn we aan de slag gegaan met complete merkontwikkeling, van naam tot huisstijl ontwerp en branding.

FlexStay is internationaal actief, dus de naam moet niet alleen herkenbaar en makkelijk te onthouden zijn, ook de uitspraak is van belang. Het merk geven we een jonge en moderne uitstraling door het gebruik van frisse kleuren en herkenbare patronen. De kracht van het merk is eenvoud, dat hebben we teruggebracht in het logo.

FlexStay logo full black 1000px
FlexStay logo full white 1000px
flexstay logo mark white

Online huisvesting regelen voor personeel.

FlexStay maakt het regelen van personeelshuisvesting makkelijker en toegankelijker. Dankzij een integratie met het CRM-pakket van Compenda, wordt woningaanbod realtime gesynchroniseerd met de website. Bezoekers kunnen zodoende direct zoeken in het huidige aanbod en en aanvraag doen.

Actueel aanbod op de website.

Dankzij koppeling met CRM systeem van Compenda kunnen bezoekers eenvoudig zoeken in het huidige aanbod. Locatie is bij perosneelshuisvesting belangrijk, dus hebben we dit extra ruimte gegeven in het overzicht. Bezoekers kunnen eenvoudig filteren op woningen in hun regio, de woning & details bekijken en direct reageren op een woning.

Recensie

Lees wat Iris Haaksma
over ons te vertellen heeft.

iris haaksma portret v2 500x500 1.jpg

Iris Haaksma

Assessmentpsycholoog

Het team van Rots in Branding maakt zijn naam meer dan waar. Toen ik op zoek was naar iemand die de vindbaarheid en professionaliteit van mijn website zou kunnen optimaliseren, kwam ik in contact met Roderick. In de maanden daarop heb ik hem leren kennen als een zeer prettig communicerende samenwerkingspartner die rust en overzicht met een hoge mate van kwaliteitsgerichtheid (en humor) combineert. Samen met Niké vormt hij een creatief team dat de puntjes op de i zet. Met een prachtig resultaat tot gevolg! Ik ben bijzonder tevreden en kan de diensten van Rots in Branding aan iedereen aanbevelen.

Beter vindbaar door relevante content.

FlexStay biedt huisvesting in Brabant, Zeeland en België. Om de lokale vindbaarheid een boost te geven hebben we voor alle populaire locaties landingspagina’s ontworpen. Dankzij het gebruik van één template en dynamische content is het aanmaken van nieuwe pagina’s een fluitje van een cent voor het team van FlexStay.

Geef een locatie op, bepaal belangrijke kenmerken en klaar; Een nieuwe pagina is actief en volledig geoptimaliseerd voor Google. Zo maken we de website op relevante lokale zoektermen extra goed vindbaar.

Rots in Branding Portfolio website ontwikkeling FlexStay Locatieoverzicht
Te gekke ideeën, prachtige ontwerpen

Ook zo'n mooi merk?

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf en merk? Wij helpen je om écht indruk te maken. Neem direct vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Scroll naar boven