Neem vrijblijvend contact op

Nieuw merk voor E-learning software

The Branding Blog

Online leren wordt steeds populairder. Daarom hebben we een nieuw merk gelanceerd voor het starten van een online academie. Fast Digital biedt e-learning software voor online trainingen maken. Eenvoudig trainingen creëren, verkopen en beheren via je eigen platform. Geheel in eigen huisstijl en precies ingericht, zodat het voor jou past. De E-learning software van Fast Digital is speciaal ontwikkeld voor coaches en bedrijven die online leren willen inzetten voor hun personeel of klanten.

  • Online trainingen inzetten als verlengstuk van je dienst of product;
  • Nieuwe medewerks online inwerken met een e-learning;
  • Een kennisbank als nazorg voor klanten;
  • E-learning inzetten als sales tool om leads te genereren;
  • Nog veel meer.

Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke software om een eigen leeromgeving op te zetten? Check fastdigital.nl voor alle mogelijkheden en meer informatie.

Sharing is caring

Leuk, handig, interessant of leerzaam? Deel deze blog!

Delen
rots in branding oceaan plastic preview
Van oceaan naar duurzaam product

Plastic en aarde… die gaan niet lekker samen, maar er zijn prachtige initiatieven die dit probleem te lijf gaan! Merken die een verschil maken, van Ecover tot The Ocean Cleanup en PADI. Wat je van ze kunt leren? Lees meer…

Rots in Branding Roderick
Over de auteur
Roderick
Lead creatie bij Rots in Branding

Als Grafisch Vormgever en Marketeer hou ik van mooie merken die een verhaal weten te vertellen. Een krachtige beleving door samenspel van beeld, verhaal en vorm. Als liefhebber help ik organisaties met het creëren van een passende merkbeleving door design en verhaal.

Scroll naar boven