Neem vrijblijvend contact op

Geef je bedrijf een extra boost – Profiteer van deze tijdelijke EBG-subsidie

The Branding Blog

Wil jij dit jaar nog een extra boost geven aan je bedrijf? Profiteer dan van de EBG subsidie voor het mkb! Je kunt nog tot en met december 2020 aanspraak maken op deze adviesregeling van het Economic Board Groningen (EBG). Hieronder lees je wat deze subsidie voor jou mogelijk maakt.

Over deze EBG adviesregeling

Het EBG wil de regio in Noord-Nederland een boost geven. Dit doen zij door groei van mkb-bedrijven te stimuleren en de werkgelegenheid in het aardbevingsgebied te verbeteren.

Tot eind 2020 kunnen ondernemers uit deze regio gebruik maken van een eenmalige subsidie voor het laten groeien van hun bedrijf. Deze subsidie kan o.a. worden gebruikt voor marketing- en bedrijfsadvies om je bedrijf te laten groeien. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een marketingplan en de bijbehorende actiepunten, zoals het verbeteren van je website.

Het EBG subsidieert 50% van de kosten met een maximaal bedrag van €2.500. Ga je bijvoorbeeld aan de slag met het vernieuwen van de website t.w.v. €5.000? Dan krijg je €2.500 vergoed van het EBG. Wel is het belangrijk dat dit vanuit een goed en solide plan gebeurt. Daar helpen wij je graag mee.

Voor mkb ondernemers in Noord-Nederland.

Deze subsidie is exclusief voor het mkb in de volgende Noord-Nederlandse gemeenten.

  • Appingedam
  • Delfzijl
  • Het Hogeland
  • Loppersum
  • Midden-Groningen
  • Dorpen uit de voormalige gemeente Ten Boer
  • Dorpen uit de voormalig gemeente Winsum
    (Ezinge, Garnwerd, Feerwerd en Aduarderzijl)

Let op, ook als je nog niet bent gestart, maar wel concrete plannen hebt is de subsidie mogelijk.

Samen laten we jouw bedrijf groeien.

Wij helpen je om jouw bedrijf te laten groeien. Als ontwerpbureau zijn wij experts op het gebied van Branding, Marketing en Vormgeving. Ook Online weten we hoe je jouw website beter laat scoren en meer haalt uit online. Zo kunnen wij een nieuwe website voor je ontwikkelen, je website beter vindbaar maken in Google, een specifieke doelgroep bereiken door middel van advertenties en allerlei vormen van content creëren om contact te leggen met je (potentiële) klanten.

Bekijk ook onze speciale actiepagina voor de EBG-subsidie.

Let op: Het budget voor de subsidie is beperkt, dus wacht niet te lang en neem direct contact op om samen met ons concrete plannen te maken.

Sharing is caring

Leuk, handig, interessant of leerzaam? Deel deze blog!

Delen
rots in branding oceaan plastic preview
Van oceaan naar duurzaam product

Plastic en aarde… die gaan niet lekker samen, maar er zijn prachtige initiatieven die dit probleem te lijf gaan! Merken die een verschil maken, van Ecover tot The Ocean Cleanup en PADI. Wat je van ze kunt leren? Lees meer…

Rots in Branding Roderick
Over de auteur
Roderick
Lead creatie bij Rots in Branding

Als Grafisch Vormgever en Marketeer hou ik van mooie merken die een verhaal weten te vertellen. Een krachtige beleving door samenspel van beeld, verhaal en vorm. Als liefhebber help ik organisaties met het creëren van een passende merkbeleving door design en verhaal.

Scroll naar boven